Puppeteers Blog

COSS-webinaari: automaatio avoimen lähdekoodin välinein

November 20, 2023 

Toimitusjohtajamme Samuli Seppänen on kutsuttu puhujaksi COSS ry:n webinaariin ma 4.12. 2023 klo 9. Webinaarin aiheena avoimen lähdekootin välinein toteutettava IT-automaatio.

"IT-automaatiolla nostetaan kierroksia samalla kun vähennetään kaasua. Avoimen lähdekoodin välinein tehdyllä IT-automaatiolla voidaan nopeuttaa ja tehostaa toimintaa sekä parantaa työn tuloksia mitattavasti. Yrityksille ja organisaatioille, joiden on pakko hakea yhä uusia keinoja kilpailukykynsä parantamiseen, IT-automaatio antaa syvällisesti toteutettuna mukavan lisäpotkun kilpailijoista erottautumiseen laadulla ja nopeudella. Strategisella automaatiolla voidaan lisäksi vähentää organisaation siiloutumista ja poistaa prosessien pullonkauloja. Mitä sitten avoimen lähdekoodin IT-automaatiosta tulisi tietää, jotta yritykset ja organisaatiot voivat valjastaa sen keskeiseksi osaksi tehokkuuden ja laadun maksimointia?"

Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus – COSS ry edistää avoimen lähdekoodin ja avoimien teknologioiden hyödyntämistä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

Webinaari on ilmainen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumasivulta.

Samuli Seppänen
Henna Nykänen
Author archive
menucross-circle